Afşar Şehit Oğuzhan Dündar İlkokulu

WEB https://afsarsehitoguzhandundarilkokulu.meb.k12.tr
Adres : AFŞAR KÖYÜ AFŞAR KÜME EVLERİ NO: 21 GELENDOST / ISPARTA
VİZYON : Öğrencilerimizi ve yöre halkımızı geleceğe hazırlamak, karşılaşacakları güçlükler karşısında yılmamayı, çözümsüzlüğün değil çözümün bir parçası olmayı hayat felsefesi haline getirmelerine yardımcı olmak, teknolojik imkânları başta öğrencilerimiz olmak üzere eğitim bölgesinde yaşayan tüm insanlara tanıtmak, bu konuda öncülük etmek, durağan değil kendini ve etrafını yenileyen, yenilerken kendi değerlerini de korumayı bilen bir nesil yetiştirmektir.
MİSYON : Biz; bütün öğrencilerimizin öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili, becerili, kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerini sağlamak ve onlara 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için varız.
BAŞARILAR :

Öğretim Şekli :Birleştirilmiş sınıflı ilkokul
Saatler : 08.45-14.30
Isınma : kalorifer
Servis : İlçe minibüsleri ile ve özel araçlar ile ulaşım sağlanmaktadır.
Ulaşım : ulaşımda herhangi bir sıkıntı yaşanmamaktadır.
Yerleşim Yeri : Afşar köyü. ilçemizin 3 km. kuzeyinde, Eğirdir gölünün doğu kenarındadır.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Okulumuzun bulunduğu Afşar köyü il merkezine 83 km. ve ilçe merkezine 3 km. uzaklıktadır.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :